Alfred Josefsen forklarer det opsigtsvækkende og pludselige stop som administrerende direktør for Irma. | Alfred Josefsen har valgt at stoppe i Irma som følge af hovedkontorets flytning fra Rødovre til Albertslund. | De danske butikker holder lukket i påsken, men tager man en tur til Sverige eller Tyskland, forholder det sig helt anderledes. | Ved en festlig middag i den gamle børssal løb Rema1000 med detailhandelens meget prestigefyldte MMM-pris, som blev uddelt af Detailforum. |

Irma kaster sig ud i risikabel satsning på e-handel og øget markedsføring af billigere priser. | Købmandsbutikken er kun den første dagligvarebutik, som bliver overtaget af DetailNord A/S. | Dansk Supermarked er klar til at slå dørene op for Herlevs største Netto, når den nye butik åbner i Hjortespringscenteret. | SuperBrugsen i Nørre Nebel lukker i ti dage, mens det store supermarked undergår en omfattende renovering. |
Find din næste butiksudstyr blandt 13.
 | SælgesNy Thorfisk Frisk Fisk produkterne omfatter fiskefars i tre forskellige blandinger:
En finthakket fiskefars, hvor 45% af farsen består af hakket torskefilet. Farsen er meget fin... |
Se yderligere 1 nyt produkt, af i alt 229.
|
| Produktnyheder | | | |  | Simpelt test af øl, vin og sprit for metanol(træsprit) |
|
| Andet nyt | | | |  | Rekrutteringskonsulenterne hos Profil Partner bliver hver dag stillet over for nye, spændende udfordringer i jagten på de bedste kandidater til vores kunder. |  | Vi vil gerne give nye medlemmer en god start hos Lederne, så du fra dag 1 oplever værdien af dit medlemskab. Derfor byder vi dig velkommen med et Ledertjek – et 360 graders se... |  | I en travl hverdag med ledelsesmæssige udfordringer og personlig udvikling mangler lederen ofte en personlig samarbejdspartner. Hos Lederne tilbyder vi vores medlemmer LederSp... |  | Pludselig stod han der, når man mindst venter det kommer en ubuden gæst, som åbenbart var kommet for at tjekke, om Profil Partners APV (arbejdspladsvurdering) var i orden. |
|
Find de kompetence du har brug for blandt 43.
|